Asana-skapade mallar

Med Asana-skapade mallar går det snabbt och är enkelt att lägga till nya arbetsflöden i Asana. Genom att använda dessa mallar kan du också följa våra förslag på hur man spårar arbete i Asana och anpassar projekt för att möta teamets behov. Med Asana-mallar behöver du inte skapa arbetsflöden från grunden. Du kan konfigurera projekt för att enkelt spåra arbetet från början.

Skapa ett projekt från en mall

Skapa ett projekt i Asana

Skapa ett projekt

1. Klicka på knappen Snabbinfoga i det övre fältet och välj Projekt.
  2. Det går även att klicka på knappen + Skapa projekt under Senaste projekten på startsidan.

Välj din mall

Gå till fliken för mallimportering

Visa mallar

Välj en mall från mallbiblioteket.

![Förhandsgranska en Asana-mall]](https://assets.asana.biz/m/169aa1751aa1ec3b/original/template-library-en-2x-png.png){.screenshot}

Förhandsgranska en Asana-mall för att se hur den ser ut och hur man kan använda den. Klicka sedan på Använd mall när du är redo att skapa den.

När du väljer Använd mall kan du ändra namnet på mallen och komma igång med ditt nya projekt i formulärmallen.

Redigera projektdetaljer

Därefter kan du ändra namnet på mallen och välja vilket team projektet ska gå till. Du kan dela projektet med ditt team eller göra det privat för projektmedlemmarna.

Skapa ditt projekt med en Asana-mall

Lägg till projektdetaljerna och klicka på Skapa projekt.

Till en början kanske du vill göra projektet privat så att du kan anpassa det efter ditt arbetsflöde innan du gör det offentligt för teamet.

Om du har ett återkommande arbetsflöde kan du skapa en egen mall och sedan kopiera projektet varje gång du behöver använda det.

En färdig Asana-mall

Därefter kan du anpassa projektet så att det passar teamets arbetsflöde.

Redigera projektet så att det passar ditt arbetsflöde

Malluppgifterna i projektet fungerar som förslag för att ge dig en uppfattning om hur du kan använda projektet. Du kan redigera avsnitt och uppgifter för att anpassa projektet efter dina behov.

Gratis- och Premium-mallar

Asana Start och Mötesagenda är gratismallar som alla Asana-användare kan skapa.

Följande mallar är endast tillgängliga för Asana Premium-användare:

• Mål och milstolpar
  • Evenemangsplanering
  • Produktlanseringar
  • Redaktionell kalender
  • Buggspårning
  • Kandidatbevakning