Meddelanden från administratören

Meddelanden från administratören är tillgängliga för alla Enterprise-kunder, förutom Enterprise-avdelningar.

Med meddelanden från administratören kan du skicka viktiga meddelanden till medlemmar i organisationen. Administratörer kan enkelt skapa och publicera meddelanden för Asana-användare i sina domäner. Det här gör det möjligt för medlemmar i organisationen att få klarhet och hålla sig uppdaterade med meddelanden som berör hela företaget.

Administratörer i Enterprise-organisationer kan:

• schemalägga meddelanden med start- och slutdatum
  • lägga till hyperlänkar och grundläggande textformatering
  • förhandsgranska meddelandet innan lansering
  • avbryta eller ta bort ett redan lanserat eller schemalagt meddelande.

Skapa ett meddelande för hela organisationen

Åtkomst till organisationens adminkonsol

Åtkomst till adminkonsolen

För att få åtkomst till adminkonsolen:

1. Klicka på din profilbild.
  2. Välj Adminkonsol i den nedrullningsbara menyn.

Inställningar för adminkonsolen

För att skapa ett meddelande från administratören:

1. Klicka på fliken Inställningar.
  2. Klicka på Meddelande från administratören.

Konfigurera ditt meddelande

Konfigurera meddelande

För att skapa ett nytt meddelande:

1. Skriv texten till meddelandet. Du kan lägga till länkar och formatera texten.
  2. Kryssa i rutan Inkludera en knapp i meddelandet för att lägga till en knapp i ditt meddelande.
  3. Klicka på Fortsätt.

Schemalägga meddelanden med start- och slutdatum

Schemalägga meddelande

Klicka på Datumintervall för att schemalägga ett meddelande.

Start- och slutdatum

Välj start- och slutdatum för ditt meddelande och klicka på Klart.

Granska dina meddelanden

Granskning

Klicka på Publicera meddelande när du har granskat meddelandet. Meddelandet kommer att visas inom några minuter.

Meddelanden från administratören skickas ut till hela organisationen. Meddelanden kan inte skickas ut till enskilda team eller grupper.

Ta bort dina meddelanden

Ta bort

För att ta bort ett meddelande: gå tillbaka till Adminkonsolen och klicka på fliken Inställningar. Klicka på Meddelande från administratören och sedan på Ta bort meddelande.