Uppgifter i iOS

Skapa en uppgift

skapa

När du skapar en uppgift kan du:

1. trycka på snabbinfoga-ikonen
  2. trycka på expansions-ikonen
  3. lägga till en uppgiftstitel, tilldelad person och slutdatum
  4. lägga till en beskrivning, lägga till uppgiften till ett projekt eller lägga till en underuppgift
  5. lägga till följare
  6. trycka på Skapa när du lagt till alla detaljerna.

Komma åt och redigera en uppgifts detaljer

redigera

1. Tryck på en uppgift för att få åtkomst till detaljerna.
  2. Märk en uppgift som slutförd, gilla en uppgift, lägg till en underuppgift eller få åtkomst till ytterligare alternativ.
  3. Lägg till en bild, bifoga en fil eller @omnämn någon.
  4. Lägg till uppgiftsföljare.

Uppskattningsklistermärken

Uppskattningsklistermärken är ett sätt att stärka samarbetet kring en uppgift. De är animerade figurer och illustrationer som användare kan lägga till via emoji-menyn. Dessa klistermärken är ett utmärkt sätt att berömma teamkollegor och medarbetare och ge dem erkännande för allt från milstolpar till slutförda uppgifter eller statusuppdateringar.

klistermärken

1. Klicka på uppskattningsikonen om du vill få åtkomst till uppskattningsklistermärken via kommentarsfältet i en uppgift, statusuppdatering, etc.
  2. Klistermärkena hamnar då bredvid dina andra kommentarer, uppdateringar eller frågor.