Lägga till betalningsmetoder för manuellt fakturerade kunder

Översikt

Manuellt fakturerade kunder på Asana kan lägga till en betalningsmetod till sitt Asana-konto. Den här funktionen ger manuellt fakturerade kunder mer flexibla betalningsalternativ och ett säkert sätt att lägga till en betalningsmetod till Asana-kontot för framtida användning, inklusive betalning av öppna fakturor eller återkommande betalningar.

För att göra det behöver den Betalningsansvariga för Asana-kontot lägga till en betalningsmetod.

Lägga till en betalningsmetod för organisationer

Om du som betalningsansvarig vill lägga till ett bankkonto till din Asana-profil kan du följa stegen här nedan.

lägga till bankkonto

1. Logga in på adminkonsolen för ditt Asana-konto om du vill lägga till ditt bankkonto.
  2. Gå till fliken Fakturering.
  3. Välj alternativet Lägg till en betalningsmetod.

välja metod

När du har valt alternativet öppnas informationsrutan för betalningsmetoder med de betalningsmetoder som är tillgängliga för din plats. Välj önskad betalningsmetod, fyll i all obligatorisk information och klicka på Uppdatera information.

försäljning

Välj Kontakta faktureringsavdelningen eller skicka ett e-postmeddelande till ar@asana.com för att göra engångsbetalningar och återkommande betalningar med den tillagda betalningsmetoden.

Lägga till en betalningsmetod för teamkonton

För teamkonton behöver den betalningsansvariga för Asana-kontot utföra följande steg:

lägga till bankkonto

Logga in på ditt Asana-konto och gå till faktureringssidan i teaminställningarna genom att klicka på Hantera fakturering.

lägga till bankkonto

1. Om du vill lägga till en betalningsmetod till ditt konto väljer du Lägg till en betalningsmetod på faktureringssidan.
  2. När du har valt alternativet öppnas informationsrutan för betalningsmetoder med de betalningsmetoder som är tillgängliga för din plats. Välj önskad betalningsmetod, fyll i all obligatorisk information och klicka sedan på Uppdatera information.
  3. När du har slutfört de steg som krävs för den valda betalningsmetoden trycker du på Bekräfta för att lägga till betalningsmetoden till ditt Asana-konto.
  4. Välj Kontakta faktureringsavdelningen eller skicka ett e-postmeddelande till ar@asana.com för att göra engångsbetalningar och återkommande betalningar med den tillagda betalningsmetoden.