Kvalitetskontroll

Kvalitetskontroll ingår i iOS & Android-mobilapparna för alla användare som har Business eller Enterprise.

Kvalitetskontrollfunktionen gör det möjligt för intressenter att ge specifik och genomförbar feedback på bilder så att teamet vet vad de behöver göra för att slutföra arbetet. Möjligheten att automatiskt skapa underuppgifter från anteckningar underlättar och förenklar processen med att ge och ta emot feedback då det blir tydligt vilka ändringar som behöver göras.

Ge feedback

Kvalitetskontroll 1

När du öppnar en bifogad bild i en uppgift:

1. Tryck på ikonen för kvalitetskontroll högst upp på skärmen.
  2. Tryck på ett område i bilden där du vill lämna feedback.
  3. Skriv din feedback och tryck på Skapa.
  4. Märk kommentaren som slutförd eller ej slutförd, lägg till en tilldelad person och/eller ett slutdatum.
  5. Skriv en kommentar, lägg till ytterligare filer och/eller lägg till en samarbetspartner.

kvalitetskontroll 2

När du återvänder till den överordnade uppgiften kommer du se kommentarerna listade som genomförbara underuppgifter.