Figurer som firar

När ni samarbetar och spårar arbetet med teamet förtjänar ni att fira med oss. I fliken Visning i Mina inställningar kan du välja att tillfälligt visa firande figurer när du slutför en uppgift, eftersom det kan (och ska) vara roligt att få arbetet gjort!

Läs mer och träffa teamet!

Aktivera firande i Mina inställningar i Asana

I fliken Visning kan du:

Tillfälligt visa firanden när du slutför en uppgift – en sagofigur visas slumpmässigt när du en uppgift.

När den är aktiverad, flyger en av våra fyra firande figurer (en enhörning, yeti, narval eller fenix) i bland över skärmen som ett stjärnskott när du slutför dina uppgifter. Firanden genereras slumpmässigt och kommer inte att dyka upp varje gång du slutför en uppgift, men ju mer du slutför, desto oftare kommer de att besöka dig!

Se dem fira med dig!

Det är inte möjligt att skicka en firande figur till en teammedlem, de visas bara för dig.

![Slutför en uppgift i Asana och kanske kommer en figur att dyka upp!] (https://luna1.co/5cf35f.png)

Om du aktiverar tillfälliga firande figurer aktiveras de bara för ditt konto, inte för andra.