Kontroller för gästinbjudningar

Superadministratörer i Enterprise-organisationer eller -avdelningar kan kontrollera vem som kan bjuda in organisationsgäster (de som inte har en e-postadress från företaget) till din Asana-organisation. Superadministratörer kan välja ett av de tre alternativen nedan för att bestämma vem som har möjlighet att bjuda in organisationsgäster:

• Endast administratörer

• Administratörer och organisationsmedlemmar

• Alla (inkluderar både organisationsmedlemmar och gäster)

Om du vill aktivera ett av de här alternativen för din organisation kan du göra det genom att öppna adminkonsolen och sedan gå till fliken Säkerhet.

Kontroller för gästinbjudningar 1

För att komma åt kontrollerna för gästinbjudningar:

1. Gå till fliken Säkerhet i adminkonsolen
  2. Klicka på Gästinbjudningar under Ytterligare inställningar

Kontroller för gästinbjudningar 2

Härifrån behöver du:

1. Välja ett av alternativen för gästinbjudningar
  2. Klicka på Spara konfiguration

När alternativet har aktiverats kommer de som inte längre får bjuda in organisationsgäster att få följande felmeddelande i Asana.

Kontroller för gästinbjudningar

Om du inte är superadministratör kan du hitta organisationens administratörer genom att klicka på din profilbild i det övre högra hörnet, gå till Organisationsinställningar och se vem som är superadministratör under fliken Allmänt.

vem är administratör