Vanliga frågor och svar om målsekretess

Vem kan se ett privat mål?

Endast målägaren och medarbetarna kan se ett privat mål.

Vem kan redigera ett privat mål?

Det finns för närvarande ingen åtkomstkontroll för mål, så alla användare som kan se ett mål (öppet eller privat) kan redigera det.

Om jag varken är ägare eller medarbetare till ett öppet mål och gör det till ett privat mål, förlorar jag då åtkomsten?

I det fallet kommer du att läggas till som medarbetare när du gör målet privat. Om du tar bort dig själv som medarbetare förlorar du åtkomst till målet och måste läggas till på nytt av ägaren eller en medarbetare för att få tillbaka åtkomst.

Hur tar jag bort mig själv från ett privat mål?

Om du vill ta bort dig själv tar du först bort dig själv från ägarfältet (om tillämpligt). Därefter tar du bort dig själv som medarbetare.

När du har tagits bort från ett privat mål kommer du att behöva be ägaren eller en medarbetare att lägga till dig igen.

Hur får jag tillbaka min återkomst till ett privat mål?

Be ägaren eller en medarbetare att lägga till dig igen.

Hur ser ett privat mål ut för en användare som saknar åtkomst till det?

Om du saknar åtkomst till målet kan du inte se det i Mål. Det kommer inte att visas i listvyn, på sidan med måldetaljer (som ett delmål eller ett överordnat mål) eller på ett projekts eller en portfolios förloppssida.

Det kommer inte att räknas som delmål för ett överordnat mål. Du kommer inte att kunna hitta det i sökningen. Om en länk visas i en uppgift eller kommentar kommer länkens namn endast visas som "Privat länk" som namnet på länken. Om du klistrar in URL:en visas en skärm med texten ”Åtkomst nekad”.

Vi stöder tyvärr inte den här webbläsaren

Asana fungerar tyvärr inte med webbläsaren du använder. Använd i stället en av följande stödda webbläsare för att registrera dig.

Välj språk

När du väljer ett språk ändras språket och/eller innehållet på asana.com