Mål med enbart kommenteringsrättigheter

Mål med endast kommenteringsrättigheter låter målets medarbetare kommentera på mål även om de saknar redigeringsåtkomst. Nu kan målägare bestämma vem som får Redigeringsåtkomst eller Kommenteringsrättigheter. Kommenteringsrättigheter säkerställer att mål inte tas bort eller redigeras av målets medarbetare av misstag.

Dela ett mål

dela mål

Du kan dela ett mål genom att klicka på Dela.

lägga till medlemmar

Ange namnet eller e-postadressen för de målmedarbetare som du vill lägga till.

privat mål

Du kan visa ett måls medarbetare och deras behörighetsinställningar genom att klicka på fliken Medlemmar.

Dela ett öppet mål

Öppna mål har en sekretessinställning för alla i din organisation. Du kan ställa in det som Kan redigera eller Kan kommentera.

öppet mål

Om du får en Kan kommentera-behörighet från företaget och en enskild Kan redigera-behörighet, är det den med den högsta nivån som är den gällande behörigheten: Kan redigera.

Redigeringsåtkomst vs. kommenteringsrättigheter

Tabellen nedan visar skillnaden mellan att ha redigeringsåtkomst och kommenteringsrättigheter.

RedigeringsåtkomstEndast kommenteringsrättigheter
Ändra målnamnGilla ett mål
Länka till bidragande arbeteLänka till relaterat arbete
Redigera förloppsindikatorKopiera mållänk
Uppdatera statusGilla/kommentera statusuppdatering
Ge redigeringsåtkomst till andraDela med andra via delningsrutan eller @omnämning (roll med endast kommenteringsrättigheter)
Ändra sekretessinställningarTa bort användare med endast kommenteringsrättigheter
Stänga mål
Ta bort mål
Redigera målbeskrivning
Lägga till delmål
Ta bort ägare eller team
Uppdatera tidsperiod

Om du vill lära dig mer om mål kan du läsa Hur man kommer igång med Mål i Asana.

Vi stöder tyvärr inte den här webbläsaren

Asana fungerar tyvärr inte med webbläsaren du använder. Använd i stället en av följande stödda webbläsare för att registrera dig.

Välj språk

När du väljer ett språk ändras språket och/eller innehållet på asana.com