Verifiering av superadministratör

Översikt

För att höja säkerheten och sekretessen för ditt företags information i Asana kräver vi att den första superadministratören i en organisation genomför en verifieringsprocess. Den inbegriper att man visar att man kan ändra DNS-posterna som är associerade till domänerna som är kopplade till ditt företags Asana-konto. Mer specifikt kommer vi att be dig att lägga till en TXT-post på ett sätt som inte påverkar driften av din webbplats, men som bevisar att du är ägaren.

I organisationer är det bara den första användaren som vill bli superadministratör som behöver gå igenom den här verifieringsprocessen. Den första superadministratören kan sedan lägga till ytterligare superadministratörer.

För kostnadsfria organisationer med betalande avdelningar måste varje användare som vill bli superadministratör gå igenom verifieringen oberoende av varandra.

Lägga till den första superadministratören

lägg till första superadministratören

Om du vill lägga till organisationens första superadministratör klickar du på knappen Lägg till en superadministratör i avsnittet Administratörsåtkomst på din säkerhetssida i adminkonsolen.

Verifiering av superadministratör

verifiera superadministratör

1. Du kommer att få instruktioner via e-post från Asana (liknande de ovan), som ber dig att lägga till en DNS TXT-post till en av domänerna som är associerade med ditt företags Asana-konto. I e-postmeddelandet från Asana beskrivs de steg som du behöver genomföra.
  2. När du har uppdaterat DNS-posterna måste du vänta på att ändringarna ska bli synliga, vilket kan ta upp till 48 timmar men ofta går mycket snabbare.
  3. När DNS-ändringarna är synliga använder du länken i e-postmeddelandet du fick för att återgå till adminkonsolen. Öppna återigen avsnittet Administratörsåtkomst på säkerhetssidan och klicka sedan på Kontrollera verifiering.
  4. Om du har lyckats uppdatera DNS-posterna kommer du att bli befordrad till superadministratör.

Om det inte lyckas får du ett felmeddelande och en länk till vår supportsida. Verifieringsförsök upphör att gälla efter en vecka.

Behörigheter för superadministratör

Du kan läsa mer om roller och behörigheter för administratörer och superadministratörer i vår artikel Administratörsroller.