Lägga till portfolior i portfolior

Portfolior är tillgängliga för alla Business- och Enterprise-kunder.

Mer information om den här funktionen och några praktiska tips finns i vårt blogginlägg här.

Översikt

Möjligheten att lägga till portfolior i portfolior gör att du smidigt kan integrera och spåra ditt arbete i flera projekt. På så sätt kan du enkelt bevaka ditt arbete och kommunicera framsteg till intressenter.

Mer information om alla sätt att använda portfolior finns i vår guide här.

Lägga till arbete till din portfolio

Om du vill lägga till en portfolio i din portfolio klickar du på ikonen Lägg till arbete.

lägg till arbete 1

lägg till arbete 2

Därefter kan du:

1. Skriva in namnet på ett projekt eller en portfolio
  2. Eller Skapa nytt projekt

Ta bort portfolior från en portfolio

ta bort en portfolio

För att ta bort en portfolio:

1. Klicka på trepunktsikonen
  2. Klicka på Ta bort från portfolio

Tidslinje- och arbetsbelastningsvy

Flikarna Tidslinje och Arbetsbelastning är inaktiverade för portfolior som innehåller andra portfolior. Inaktiveringen kan upphävas genom att ta bort alla portfolior från portfolion.