I dag-widget för iOS14

Asana-widgeten för uppgifter som förfaller i dag på hemskärmen i iOS14 ger dig ögonblicklig åtkomst till ditt aktuella arbete i Asana.

Med denna unika startpunkt på hemskärmen kan du snabbt och smidigt se uppgifter som förfaller i dag och hålla dig uppdaterad om det viktigaste arbetet.

iOS14-widgeten för uppgifter som förfaller i dag är kompatibel med Asana iOS 8.40 eller senare. Gå till app store om du vill ladda ner Asana-appen eller uppdatera din nuvarande version.

Lägga till i dag-widgeten

Du lägger till i dag-widgeten genom att trycka länge på en tom plats på hemskärmen tills apparna börjar skaka. Tryck sedan på plusikonen som visas uppe till höger på skärmen.

lägga till i dag-widget 1

Skriv sedan Asana i sökfältet och välj det i menyn med alternativ.

lägga till i dag-widget 2

Välj sedan Lägg till widget.

lägga till i dag-widget 3

Visa eller redigera din widget

När du har lagt till din widget visas den på hemskärmen. Där kan du enkelt få en översikt över alla dina uppgifter som förfaller i dag.

visa i dag-widget 1

Tryck på widgeten om du vill visa eller redigera dina uppgifter eller märka dem som slutförda.

visa i dag-widget 2