Jag har inte fått någon e-postbekräftelse

När du registrerar ett Asana-konto behöver du först verifiera din e-postadress. För att göra detta öppnar du e-postmeddelandet Slutför din Asana-registrering som har skickats till dig från no-reply@asana.com och klickar på Verifiera din e-postadress.

Verifiera e-postadress

Om du inte fick något e-postmeddelande från oss för att verifiera din e-postadress följer du de här stegen:

1. Kolla i din skräppostmapp och leta efter ämnesraden Slutför din Asana-registrering.

2. Ange din e-postadress igen och välj sedan Har du glömt ditt lösenord? för att återställa ditt lösenord och få åtkomst till ditt konto på det sättet.

Det kan ta upp till tio minuter innan du får e-postbekräftelsen.