Asanas skrivbordsapp

Översikt

I skrivbordsappen finns Asana precis där du behöver det. Avskilt från alla flikar hjälper den dig att hantera arbetet utan ansträngning. Genom att ta bort alla distraktioner hjälper den här appen dig att vara mer effektiv och att ha bättre kontroll över din arbetsmiljö.

Asanas skrivbordsversion är tillgänglig för både Mac och Windows (stöds inte av Linux). Den kan laddas ned här. Alla åtgärder och funktioner som är tillgängliga i webbläsarversionen av Asana är även tillgängliga i skrivbordsversionen.

Logga in via skrivbordsappen

När du har laddat ned Asanas skrivbordsversion kan du logga in med dina Asana-uppgifter.

Börja med att öppna Asanas skrivbordsapp, ange din e-postadress och logga in på Asana.

logga in 1

Därefter tas du vidare till din webbläsare för att verifiera dina autentiseringsuppgifter.

logga in 2

Avslutningsvis är det bara att klicka på Öppna Asana för att öppna Asana i skrivbordsappen.

logga in 3

Interna operativsystemaviseringar

Skrivbordsversionen gör det möjligt för det interna operativsystemet att skicka aviseringar som liknar webbläsaraviseringar.

När du har installerat skrivbordsversionen kommer du att bli ombedd att öppna de länkar du kommer åt i skrivbordsappen. Du har möjlighet att öppna den en gång eller alltid i Asana, eller att avbryta och öppna länken i din webbläsare.

Applänkar

Om du inte har tillgång till applänkar i skrivbordsappen behöver du inte oroa dig. Funktionen håller på att införas och bör vara tillgänglig för alla appanvändare inom kort.

Funktioner för högerklick

Högerklick har förenklats och innehåller endast Asana-relaterade användningar.

högerklick

Övre fält och historik

Det övre fältet i Asana skrivbordsapp visar de mest grundläggande navigeringsåtgärderna. Med funktionen Historik har du åtkomst till de 15 senast besökta sidorna.

Övre fält och historik