Ändringar av användargränssnitt för verktygsfält och sidhuvud

Vi har uppdaterat hur informationen visas i sidhuvudet för dina projekt – med mer synliga kontroller för att visa, sortera och filtrera uppgifter, lägga till anpassade fält och visa projektaktiviteter.

Vårt team kommer att fortsätta att göra uppdateringar i Asana som gör det lättare för alla användare att komma åt projekten, vyerna och informationen som är viktigast för dem, och vi börjar med den här ändringen av sidhuvudet.

Verktygsfält

verktygsfält

När du visar ett projekt kan du nu:

1. Visa endast ej slutförda, slutförda eller alla uppgifter.
  2. Filtrera dina uppgifter efter tilldelad person, slutdatum eller anpassade fält.
  3. Sortera dina uppgifter efter slutdatum, tilldelade personer, gillanden osv.
  4. Hantera befintliga anpassade fält eller lägga till nya fält.

Projektvy

Vi har också förenklat flikarna i projektsidhuvudet genom att lyfta fram de flikar som används mest och placera andra alternativ, såsom konversationer, förloppsvy och filvy, i en ”mer”-meny.

fler alternativ

Klicka på knappen Mer om du vill få åtkomst till ytterligare projektvyer.

Filtrering

Du har nu även ytterligare filtreringsalternativ från projektvyn.

Filtrering 1

Klicka på filterikonen och välj ett av de tillgängliga snabbfiltren – Bara mina uppgifter, Förfaller den här veckan, Förfaller nästa vecka eller skapa ett eget anpassat filter.

anpassat filter

Om du väljer att skapa ett anpassat filter kan du filtrera efter:

1. Tilldelad person.
  2. Slutdatum (uppgifter med slutdatum före i dag, i dag, i morgon, den här veckan, nästa vecka eller inom de närmaste 14 dagarna).
  3. Anpassade fält och nedrullningsbara värden.

Layout för projektåtgärder

Vi har även gjort några designförändringar i menyn för projektåtgärder som gör det enklare att göra uppdateringar och ändringar i ditt projekt.

projektalternativ

Klicka på pilikonen bredvid en projekttitel om du vill få åtkomst till den nedrullningsbara menyn för projektåtgärder..