Vyer i Android

Mina uppgifter

mina uppgifter

Från din Mina uppgifter-vy kan du:

1. ändra visningsalternativ (lista eller kalender)
  2. filtrera uppgifter och ändra sorteringsalternativ.

Visa uppgiftsdetaljer

Tryck på en uppgift för att visa eller redigera detaljerna.

Projektvy

Du kan få åtkomst till listan över dina projekt via startsidan och sortera efter Favoriter, Nyliga eller Alla.

projektvy 1

I organisationer är listan Visa alla projekt organiserad efter team. Endast de team som du har åtkomst till visas i den här listan.

Ändra din projektvy

Tryck på den nedrullningsbara pilen bredvid projektnamnet och välj önskad vy. Du kan även visa fler alternativ genom att trycka på trepunktsikonen.

projektvy 2

Ändra ditt sorteringsalternativ

sortertingsalternativ

Från projektsidan kan du också:

1. välja önskat sorteringsalternativ
  2. få åtkomst till fler alternativ.

Projektkalender

Tryck på den nedrullningsbara pilen direkt under projektets sidhuvud. Där kan du välja kalendervy.

kalendervy