Projekt i Android

Skapa ett projekt

Skapa projekt

Så här skapar du ett projekt:

1. Klicka på snabbinfoga-ikonen.
  2. Lägg till ett projektnamn.
  3. Välj mellan list- och tavelvy.
  4. Tryck på Skapa efter att alla projektdetaljer är ifyllda.

Redigera ett projekt

Redigera projekt

Så här redigerar du ett projekt:

1. Tryck på projektet.
  2. Tryck på den nedrullningsbara pilen bredvid projektrubriken.
  3. Tryck sedan på ikonen med tre punkter.

redigera ett projekt 2

Härifrån kan du:

1. göra projektet offentligt eller privat för projektmedlemmar
  2. redigera projektets namn
  3. ändra projektets ikon
  4. kopiera projektets URL
  5. arkivera projektet
  6. ta bort projektet.

Projektförlopp

I projektförloppsavsnittet får du en djupgående bild av statusen för det projekt du arbetar med. Statusrapporter gör det enkelt att skapa innehållsrika, repeterbara och uppföljningsbara statusuppdateringar samt att dela ditt arbete med viktiga intressenter.

Åtkomst till projektförloppssidan

åtkomst till projektförlopp

Gör så här för att se projektförloppssidan:

1. Tryck på projektet.
  2. Tryck på den nedrullningsbara pilen bredvid projektrubriken.
  3. Tryck sedan på ikonen med tre punkter.

Uppdatera projektstatusen

uppdatera projektförloppet

Så här uppdaterar du projektförloppet:

1. Tryck på Uppdatera status på projektförloppssidan.
  2. Ange om ditt projekt är i fas, i riskzonen eller ur fas.
  3. Lägg till en beskrivning.
  4. Tryck för att lägga till en bilaga.
  5. Tryck på Posta när din statusuppdatering är redo att delas.

Statusuppdateringen visas sedan automatiskt i förloppsfliken.