Inkorgen i Android

Inkorgen är ditt aviseringscenter för Asana. Din inkorg visar uppdateringar om alla projekt som du är medlem i och uppgifter som du samarbetar på eller har tilldelats inom en viss arbetsyta eller organisation.

Få åtkomst till inkorgen

Tryck på ikonen Inkorg från startskärmen för att komma till inkorgen.

Få åtkomst till inkorgen

Den orangefärgade pricken indikerar att det finns nya aviseringar i inkorgen.

Inkorgsöversikt

Inkorgsöversikt

Från inkorgen kan du:

1. expandera alla
  2. filtrera inkorgen efter Alla, @omnämnd, Tilldelat till mig eller Tilldelat av mig
  3. trycka på trepunktsikonen för att visa fler alternativ.

Skapa uppföljningsuppgifter

Med uppföljningsuppgifter från inkorgen kan användare få uppdateringar från sitt team och svara i realtid, direkt från inkorgen.

Uppföljningsuppgift

Om du vill skapa en uppföljningsuppgift sveper du till vänster på inkorgsaviseringen. Klicka på Mer. Därifrån kan du Skapa uppföljningsuppgift, Märk som oläst eller Arkivera den här aviseringen.

Visa uppgifts- och konversationsdetaljer

Tryck på en uppgift eller konversation för att visa dess detaljer.

visa detaljer

Från uppgiftsdetaljsidan kan du:

1. märka uppgiften som slutförd
  2. trycka för att gilla uppgiften
  3. dela uppgiften
  4. trycka på trepunktsikonen för att visa fler detaljer.