Inkorgen i Android

Inkorgen är ditt centrum för aviseringar från Asana. Din Inkorg visar uppdateringar från alla projektprojektProjekt är listor med uppgifter. som du samarbetarsamarbetar på eller är tilldeladtilldeladDen person som ansvarar för uppgiften eller underuppgiften. Asana tillåter en ansvarig per uppgift eller underuppgift. inom en viss arbetsyta eller organisation.

Få åtkomst till inkorgen

Tryck på ikonen Inkorg från startskärmen för att komma till inkorgen.

Få åtkomst till inkorgen

Den orangefärgade pricken indikerar att det finns nya aviseringar i inkorgen.

Inkorgsöversikt

Inkorgsöversikt

Från inkorgen kan du:

1. expandera alla
  2. filtrera inkorgen efter Alla, @omnämnd, Tilldelat till mig eller Tilldelat av mig
  3. trycka på trepunktsikonen för att visa fler alternativ.

Skapa uppföljningsuppgifter

Uppföljningsuppgifter för inkorgen gör det möjligt för användare att få uppdateringar från sitt team och svara i realtid, direkt från inkorgen.

Uppföljningsuppgift

Om du vill skapa en uppföljningsuppgift sveper du till vänster på inkorgsaviseringen. En ruta visas då med alternativen Skapa uppföljningsuppgift, Märk som oläst eller Arkivera den här aviseringen.

Visa uppgifts- och konversationsdetaljer

Tryck på en uppgift eller konversation för att visa dess detaljer.

visa detaljer

Från uppgiftsdetaljsidan kan du:

1. märka uppgiften som slutförd
  2. trycka för att gilla uppgiften
  3. dela uppgiften
  4. trycka på trepunktsikonen för att visa fler detaljer.