Werkruimteleden en leden met beperkte toegang

Er zijn twee soorten mensen in een Werkruimte: Werkruimteleden en leden met beperkte toegang. Werkruimteleden hebben volledige toegang tot je Werkruimte, terwijl Leden met beperkte toegang alleen toegang hebben tot de projectsprojects, taskstasks en Berichten die uitdrukkelijk met hen gedeeld zijn.

Werkruimteleden en leden met beperkte toegang weergeven

Als Werkruimtelid kun je de Beheerdersconsole gebruiken om:

  • Andere leden en leden met beperkte toegang uit te nodigen
  • Uitnodigingen te annuleren
  • Leden om te zetten in leden met beperkte toegang, of omgekeerd
  • Leden en leden met beperkte toegang te verwijderen

toegang ledenlijst van de werkruimte

Toegang krijgen tot de leden via de beheerdersconsole

  1. Klik op uw profielfoto en selecteer Beheerdersconsole in het vervolgkeuzemenu
  2. Navigeer naar het tabblad Leden

Hier ziet u ook het aantal werkruimteleden en leden met beperkte toegang in uw werkruimte, bovenaan in het menu. Upgrade uw werkruimte om meer mensen toe te voegen als u uw limiet bereikt hebt.

Mensen uitnodigen

Mensen uitnodigen via het tabblad Leden van je Beheerdersconsole

Je kunt mensen uitnodigen voor je Werkruimte via het tabblad Leden van je Beheerdersconsole

mensen uitnodigen voor een team

Uitnodigen vanuit de beheerdersconsole:

  1. Navigeer naar het tabblad Leden
  2. Klik op de knop Leden uitnodigen
  3. Voer het e-mailadres van de persoon in
  4. U kunt een project kiezen in het vervolgkeuzemenu
  5. Klik op de knop Versturen

Je kunt een Werkruimtegebruiker wijzigen in een Lid met beperkte toegang door te klikken op het driepunten-pictogram naast hun naam in het tabblad Leden van de Beheerdersconsole.

Mensen uitnodigen vanuit een project

Je kunt ook mensen uitnodigen vanuit een project.

uitnodigen vanuit project

Uitnodigen vanuit een project:

  1. Selecteer het project waarvoor je iemand wilt uitnodigen uit de zijbalk of zoekbalk
  2. Klik op het Ledenpictogram om een venster Project delen te openen
  3. Nodig gebruikers uit door de e-mail of naam van projectleden toe te voegen

Je krijgt een waarschuwing wanneer je iemand uitnodigt voor het project die nog geen deel uitmaakt van je Werkruimte.

Uitnodigingen annuleren

uitnodiging werkruimte annuleren

Een uitnodiging annuleren vanuit de Beheerdersconsole:

  1. Navigeer naar het tabblad Leden in de Beheerdersconsole
  2. Zoek de gebruiker wiens uitnodiging je wilt annuleren
  3. Klik op het driepunten-pictogram
  4. Je ziet nu een optie Uitnodiging annuleren, klik hierop om de uitnodiging te annuleren

De persoon wiens uitnodiging je annuleert, zal nog wel de e-mail met de uitnodiging ontvangen hebben, maar het volgen van de link zal hen niet langer naar je Werkruimte of project leiden. In plaats hiervan krijgen ze een foutmelding "Sorry, je hebt geen toegang" te zien.

Leden of leden met beperkte toegang omzetten

Je kunt elk Lid omzetten in een lLd met beperkte toegang om hun toegang te beperken, of elk Lid met beperkte toegang omzetten in een Lid om hen toegang te geven tot alle openbare public projectspublic projects in je Werkruimte.

gastlid omzetten

Een Lid omzetten in een Lid met beperkte toegang, of omgekeerd:

  1. Navigeer naar het tabblad Leden in Beheerder in Asana
  2. Klik op het driepunten-pictogram rechts van de naam van de persoon en klik op Lid (of Lid met beperkte toegang) om te schakelen tussen de twee.

Leden en leden met beperkte toegang verwijderen

Je kunt Leden of Leden met beperkte toegang verwijderen uit je Werkruimte als je niet wilt dat ze nog langer toegang hebben tot de projecten en taken van de Werkruimte.

verwijderen uit werkruimte

Mensen verwijderen uit je Werkruimte:

  1. Klik in het tabblad Leden op het driepunten-pictogram naast de naam van het Lid
  2. Klik op Verwijderen

Wanneer iemand werd verwijderd uit je Werkruimte, blijven de taskstasks, projectsprojects, Berichten, attachmentsattachments en commentscomments die deze persoon maakte intact, maar de taken die eerder aan hen toegewezen waren, zullen nu niet langer toegewezen zijn.

Om te zorgen dat er geen taken over het hoofd worden gezien, is het een goed idee om naar de Mijn taken van deze persoon te gaan en deze reassignreassign voordat ze verwijderd worden.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet

Asana werkt niet met de internetbrowser die u momenteel gebruikt. Registreer in plaats hiervan met één van de volgende ondersteunde browsers.