Service-accounts

Met Asana Enterprise kunnen service-accounts Asana-superbeheerders volledige toegang krijgen tot alle gegevens in hun organisatie en deze exporteren via de Asana API, met krachtige rapportageopties en eenvoudig opbouwen van automatiseringen en integraties.

Meer informatie over het gebruik van de Asana API vindt u hier.

Leer meer over Asana Enterprise hier.

Gebruik service-accounts om:

• Periodieke gegevensback-ups te maken
  • Gebruikers- en toegangsbeheer te automatiseren op basis van het beleid van uw bedrijf
  • Te zorgen voor automatisering van terugkerende administratieve taken, zoals het beheer van teamleden en het opschonen van inactieve projecten
  • Aangepaste bedrijfsregels toe te voegen die worden geactiveerd door acties binnen Asana
  • Exporteer de gegevens van uw organisatie met behulp van de Asana API
  • Bouw organisatiespecifieke integraties tussen andere interne tools en Asana, en nog veel meer

Superbeheerders kunnen de lijst met service-accounts op elk gewenst moment bekijken via het tabblad Apps van hun beheerdersconsole en accounts die niet langer nodig zijn hernoemen of verwijderen. Je kunt service-accounts voorzien van een naam, een profielafbeelding en actiepunten, net zoals je dat bij een normale gebruikersaccount zou doen.

Gebruik service-account-tokens als vervanging op organisatieniveau voor persoonlijke toegangstokens.

service-account toevoegen

Een service-account toevoegen

1. Klik vanuit je beheerdersconsole op het tabblad Apps
  2. Klik op de knop Service-account toevoegen

Beheer van service-accounts

bewerk service-account

Klik op Bewerken naast een bestaande service-account om het service-accountmenu te openen.

Service-accounts hebben volledige programma-toegang tot de gegevens van uw organisatie. Zorg ervoor dat service-account-tokens niet hardcoded zijn in uw programma's, en controleer en verwijder regelmatig tokens die niet langer in gebruik zijn.

service-account verwijderen

In het scherm Service-account bewerken kun je je bewerkingen opslaan en de service-account verwijderen.

U zult niet in staat zijn om in te loggen bij Asana als een service-account. Service-accounts communiceren alleen met uw organisatie via de Asana API.