Proofing

Proofing is beschikbaar voor alle Business- en Enterprise-klanten.

Met proofing kunnen belanghebbenden specifieke, bruikbare feedback op afbeeldingen achterlaten, zodat uw team weet wat er moet gebeuren om hun werk te voltooien. De mogelijkheid om automatisch subtaken te maken van aantekeningen maakt het proces van feedback geven en ontvangen soepeler, minder frustrerend en zorgt uiteindelijk voor meer duidelijkheid over welke wijzigingen er moeten worden aangebracht.

Een proofingtaak maken

U kunt commentaar geven op afbeeldingen en de volgende stappen in subtaken bijhouden om uw team bruikbare feedback te geven en het werk vooruit te helpen.

Proofing 1

Wanneer u in een taak op een geüploade afbeelding klikt, klikt u rechtsboven op de knop Feedback toevoegen en dan op het gebied op de afbeelding waar u feedback wilt achterlaten.

Zodra u op het gebied hebt geklikt waar u feedback wilt achterlaten, verschijnt er een scherm waarin u een subtaak kunt aanmaken.

U kunt de proofing-functie gebruiken voor PDF, PNG, JPG, GIF & BMP-bestanden.

Proofing 2

Vanaf hier, kun je:

1. De subtaak een Naam geven
  2. Een Verantwoordelijke toevoegen
  3. Een vervaldatum toevoegen
  4. Een beschrijving toevoegen voor de subtaak voor meer gedetailleerde feedback

Uitvoerbare feedback bekijken

Proofing 3

Wanneer u terugkeert naar de bovenliggende taak, ziet u alle feedback vermeld als uitvoerbare subtaken. U zult ook een oranje punt zien naast bijgevoegde afbeeldingen waar feedback aan werd toegevoegd.

PDF Proofing

Je kunt ook Proofing gebruiken op PDF-bestanden. Je feedback zal gemarkeerd worden als uitvoerbare subtaken.

PDF-proofing

PDF-proofing is ook beschikbaar op IOS en Android.

Proofing op mobiel

Proofing is ook beschikbaar op de iOS & Android mobiele apps voor alle Business- en Enterprise-klanten.

Proofing 1

Wanneer je een bijgevoegde afbeelding in een taak opent:

1. Tik op het Proofing-pictogram boven in het scherm
  2. Tik op een gebied op de afbeelding waar je feedback wil achterlaten
  3. Stel je feedback samen en tik op Maken
  4. Markeer de annotatie volledig of onvolledig / voeg een verantwoordelijke toe/ voeg een vervaldatum toe
  5. Schrijf een reactie / voeg extra bestanden toe / of voeg een medewerker toe

proofing 2

Wanneer u terugkeert naar de bovenliggende taak, ziet u deze annotaties vermeld staan als uitvoerbare subtaken.