Alleen reageren-doelen

Doelen met alleen-reageren staan leden van doelen toe commentaar te geven op doelen zonder bewerkingstoegang te hebben. Doel-eigenaars kunnen nu beslissen wie Bewerkingstoegang of Alleen reageren-toegang heeft. Alleen-reageren-toegang zorgt ervoor dat doelen niet per ongeluk verwijderd of bewerkt worden door doel-leden.

Een doel delen

doel delen

Om een doel te delen klik je op Delen.

leden toevoegen

Voer de naam of het e-mailadres in van de leden van het doel die je wilt toevoegen.

privédoel

Om de leden van het doel en hun toestemmingsinstellingen te bekijken, klik je op het tabblad Leden.

Een openbaar doel delen

Openbare doelen hebben een privacy-instelling voor iedereen in je Organisatie. Je kunt die instellen op Kan bewerken of Kan reageren.

openbaar doel

Als je een toestemming Kan reageren van het bedrijf krijgt en een individuele toestemming Kan bewerken, dan is je effectieve toestemming die met het hoogste niveau: Kan bewerken.

Bewerkingstoegang vs. alleen reageren-toegang

De tabel hieronder toont het verschil tussen bewerkingstoegang en alleen reageren-toegang.

BewerkingstoegangAlleen reageren-toegang
Doelnaam wijzigenEen doel een like geven.
Link naar bijdragend werkLink naar referentiewerk
Meeteenheid voor voortgang bewerkenDoellink kopiëren
Status bijwerkenLike / reageer op statusupdate
Geef bewerkingstoegang aan anderenDeel met anderen via deelmodule of @vermeiding (alleen reageren-rol)
Privacy-instelling veranderenVerwijder alleen reageren-gebruikers
Doel sluiten
Doel verwijderen
Doelbeschrijving bewerken
Subdoelen toevoegen
Eigenaar of team verwijderen
Tijdsperiode bijwerken

Om meer te leren over Doelen, ga je naar ons artikel Van start met Asana Doelen in de handleiding.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet

Asana werkt niet met de internetbrowser die u momenteel gebruikt. Registreer in plaats hiervan met één van de volgende ondersteunde browsers.