Verificatie superbeheerder

Overzicht

Om de beveiliging en privacy van je bedrijfsgegevens binnen Asana te beschermen, vereisen we dat de eerste superbeheerder in een organisatie een verificatieproces doorloopt. Dit houdt in dat je moet aantonen dat je de DNS-records kunt wijzigen die zijn gekoppeld aan de domeinen gekoppeld aan de Asana-versie van je bedrijf. We vragen je specifiek om een TXT-record toe te voegen op een manier die geen invloed heeft op de werking van je website, maar wel aantoont dat je de eigenaar bent.

In Organisaties zal alleen de eerste gebruiker die Superbeheerder wil worden dit verificatieproces moeten doorlopen. Die Superbeheerder kan vervolgens extra Superbeheerders toevoegen. DNS-records kunnen na verificatie verwijderd worden.

Bij gratis organisaties met betaalde afdelingen moet elke gebruiker die superbeheerder wil worden onafhankelijk de verificatie doorlopen.

De eerste superbeheerder toevoegen

de eerste superbeheerder toevoegen

Om de eerste superbeheerder aan je organisatie toe te voegen, klik je op de knop Superbeheerder toevoegen in de sectie Beheerderstoegang van je pagina Beveiliging in de beheerdersconsole

Verificatie superbeheerder

de superbeheerder verifiëren

1. Je ontvangt vervolgens instructies van Asana in een e-mail zoals hierboven, waarin je wordt gevraagd om een DNS TXT-record toe te voegen aan één van de domeinen die gekoppeld zijn aan de Asana-versie van je bedrijf. De e-mail van Asana bevat de stappen die je moet volgen.
  2. Zodra je de DNS-records hebt bijgewerkt, moet je wachten tot de wijzigingen zichtbaar worden. Dit kan tot 48 uur duren, maar gebeurt vaak veel sneller.
  3. Zodra de DNS-wijzigingen zichtbaar zijn, gebruik je de link uit de e-mail die je hebt ontvangen om terug te keren naar de beheerdersconsole. Open de sectie Beheerderstoegang van de pagina Beveiliging opnieuw en klik vervolgens op Verificatie controleren.
  4. Als het je gelukt is de DNS-records bij te werken, word je gepromoveerd tot superbeheerder.

Als het niet gelukt is, krijg je een foutmelding te zien en een link naar onze ondersteuningspagina. Verificatiepogingen verlopen na een week.

Toestemmingen superbeheerder

U kunt meer te weten komen over de rollen en rechten van de beheerder en superbeheerder in ons artikel over beheerdersrollen.