Asana-desktop-app

Overzicht

Asana voor Desktop plaatst Asana daar waar je het nodig hebt door de app uit de zee van tabbladen te vissen en je te helpen je werk moeiteloos vast te leggen. Doordat deze app de afleiding uit de weg ruimt, lukt het je makkelijker in een flow te komen en heb jij de controle over je werkomgeving.

De Asana voor Desktop-app is beschikbaar op zowel Mac als Windows (maar wordt niet ondersteund door Linux). De app kan hier worden gedownload. Alle acties en functies die beschikbaar zijn in de browserversie van Asana, zijn ook beschikbaar in de desktopversie.

Inloggen via de desktop-app

Zodra je de Asana voor Desktop-app hebt gedownload, kun je er met je Asana-inloggegevens op inloggen.

Allereerst open je Asana voor Desktop, voer je je e-mailadres in en meld je je aan bij Asana.

inloggen 1

Vervolgens wordt u naar uw browser gebracht om uw inloggegevens te verifiëren.

inloggen 2

Klik ten slotte op Asana openen om Asana op uw desktop-app te openen.

inloggen 3

Meldingen van het besturingssysteem

De computer-app maakt gebruik van de meldingen van het besturingssysteem, als weerspiegeling van browsermeldingen qua functionaliteit.

Zodra je Asana voor Desktop hebt geïnstalleerd, word je gevraagd om toegangslinks in de dekstop-app te openen. Je kunt altijd of eenmalig in Asana openen, of annuleren en de link in je browser openen.

App-links

Rechtsklik-functionaliteit

Rechtsklikken is gestroomlijnd om alleen Asana-toepassingen te omvatten.

rechtsklikken

Bovenste balk en geschiedenis

De bovenste balk van je Asana voor Desktop-app is meer gericht op enkele belangrijke navigatie-acties. Met de functie Geschiedenis heb je ook toegang tot je 15 meest recente pagina's.

Bovenste balk en geschiedenis