Werkruimteleden en leden met beperkte toegang

Er zijn twee soorten mensen in een werkruimte: werkruimteleden en leden met beperkte toegang. Werkruimteleden hebben volledige toegang tot uw werkruimte, terwijl leden met beperkte toegang alleen toegang hebben tot de projectsprojects, taskstasks en conversationsconversations die uitdrukkelijk met hen gedeeld zijn.

Werkruimteleden en leden met beperkte toegang weergeven

Als werkruimtelid kunt u naar de beheerdersconsole gaan om:

  • Andere leden en leden met beperkte toegang uit te nodigen
  • Uitnodigingen te annuleren
  • Leden om te zetten in leden met beperkte toegang, of omgekeerd
  • Leden en leden met beperkte toegang te verwijderen

toegang ledenlijst van de werkruimte

Toegang krijgen tot de leden via de beheerdersconsole

  1. Klik op uw profielfoto en selecteer Beheerdersconsole in het vervolgkeuzemenu
  2. Navigeer naar het tabblad Leden

Hier ziet u ook het aantal werkruimteleden en leden met beperkte toegang in uw werkruimte, bovenaan in het menu. Upgrade uw werkruimte om meer mensen toe te voegen als u uw limiet bereikt hebt.

Mensen uitnodigen

In het tabblad leden van uw beheerdersconsole

U kunt mensen uitnodigen voor uw werkruimte via het tabblad leden van uw beheerdersconsole

mensen uitnodigen voor een team

Uitnodigen vanuit de beheerdersconsole:

  1. Navigeer naar het tabblad Leden
  2. Klik op de knop Leden uitnodigen
  3. Voer het e-mailadres van de persoon in
  4. U kunt een project kiezen in het vervolgkeuzemenu
  5. Klik op de knop Versturen

U kunt ervoor kiezen om van deze persoon een lid met beperkte toegang te maken door te klikken op het driepunten-pictogram tegenover de naam van het lid in het ledenkader in de beheerdersconsole van Asana

Van een project

U kunt ook mensen uit een project uitnodigen.

uitnodigen vanuit project

Uitnodigen vanuit een project:

  1. Kies het project waarvoor u iemand wilt uitnodigen in de zijbalk of in de zoekbalk
  2. Klik op het pictogram van het lid om een venster Project delen te openen
  3. Nodig teamgenoten uit door projectleden per e-mail of naam toe te voegen

U krijgt een waarschuwing als u iemand voor het project uitnodigt die nog geen deel uitmaakt van uw werkruimte.

Uitnodigingen annuleren

werkruimte-uitnodiging annuleren

Een uitnodiging annuleren vanuit de beheerdersconsole:

  1. Navigeer naar het tabblad Leden op de beheerdersconsole van Asana
  2. Zoek hier de gebruiker van wie u de uitnodiging wilt annuleren
  3. Klik op het driepunten-pictogram
  4. U ziet een optie Uitnodiging annuleren

De persoon van wie u de uitnodiging annuleert zal nog steeds zijn uitnodigingsmail krijgen, maar als hij de link volgt zal hij niet naar uw werkruimte of project gaan. In plaats daarvan krijgt hij de foutmelding "Sorry, u hebt geen toegang" te zien.

Leden of leden met beperkte toegang omzetten

U kunt elk lid omzetten in een lid met beperkte toegang om hun toegang te beperken, of elk lid met beperkte toegang omzetten in een lid om hen toegang te geven tot alle public projectspublic projects in uw werkruimte.

lidgast omzetten

Een lid omzetten in een lid met beperkte toegang, of omgekeerd:

  1. Navigeer naar het tabblad Leden op de beheerdersconsole van Asana
  2. Klik op het driepunten-pictogram rechts van de naam van de persoon en klik op Lid (of Lid met beperkte toegang) om tussen de twee te wisselen.

Deze optie is alleen beschikbaar op het niveau van team of werkruimte. In OrganizationsOrganizations wordt het onderscheid lid/gast automatisch bepaald door het e-mailadres van de persoon.

Leden en leden met beperkte toegang verwijderen

Verwijder leden of leden met beperkte toegang uit uw werkruimte als u niet langer wilt dat zij toegang hebben tot de projecten en taken van de werkruimte.

uit werkruimte verwijderen

Personen uit uw werkruimte verwijderen:

  1. Klik in het tabblad Leden op het driepunten-pictogram naast de naam van het lid
  2. Klik op Verwijderen

Wanneer iemand uit uw werkruimte wordt verwijderd, worden de taskstasks, projectsprojects, conversationsconversations, attachmentsattachments en commentscomments die de persoon heeft gemaakt intact, maar de toegewezen taken blijven niet toegewezen.

Om te zorgen dat er geen taken over het hoofd worden gezien, is het een goed idee om naar de Mijn taken van deze persoon te gaan en deze reassignreassign voordat ze verwijderd worden.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet

Asana werkt niet met de internetbrowser die u momenteel gebruikt. Registreer in plaats hiervan met één van de volgende ondersteunde browsers.