Bestandsweergave

Bestandsweergave toont een weergave in galerijstijl van alle afbeeldingen, documenten en bestanden bijgevoegd aan taken in de lijst van het projectprojectProjecten zijn takenlijsten. of de My TasksMy Tasks die u bekijkt.

Klik op de taaknaam onder de voorbeeldweergave van een bijlage om de details van de tasktask te zien waar het bestand aan is bijgevoegd.

Bestandsweergave geeft alleen bijlagen weer die al aan taken zijn toegevoegd. U kunt geen nieuwe bestanden uploaden zonder ze eerst in de lijstweergave aan een taak toe te voegen. Bestanden moeten handmatig van elke taak worden verwijderd.