Bedieningselementen voor het uitnodigen van gasten

Superbeheerders van Enterprise-organisaties of -afdelingen kunnen bepalen wie gasten kan uitnodigen (mensen zonder e-mailadres van het bedrijf) voor uw Asana-organisatie. Superbeheerders kunnen een van de drie onderstaande opties kiezen om te bepalen wie organisatie-gasten kan uitnodigen:

• Alleen beheerders

• Beheerders en leden van de organisatie

• Iedereen (hieronder vallen zowel leden als gasten van de organisatie)

Als u een van deze opties voor uw organisatie wilt inschakelen, kunt u dit doen door de beheerdersconsole te openen en naar het tabblad Beveiliging te gaan.

Bedieningselementen voor het uitnodigen van gasten 1

Instellingen voor het uitnodigen van gasten openen:

1. Navigeer naar het tabblad Beveiliging van de Beheerdersconsole
  2. Klik op Uitnodiging van gasten onder Aanvullende instellingen

Instellingen voor het uitnodigen van gasten 2

Hier:

1. Selecteert u een van de opties voor het uitnodigen van gasten
  2. Klikt u op Configuratie opslaan

Zodra dit ingeschakeld is, ontvangen gebruikers die de mogelijkheid hebben om gasten uit te nodigen voor de organisatie de volgende foutmelding in Asana:

Instellingen voor het uitnodigen van gasten

Als u niet de superbeheerder bent, kunt u de beheerder(s) van uw organisatie vinden door rechtsboven op uw profielfoto te klikken, naar de Organisatie-instellingen te gaan en de superbeheerder te bekijken onder het tabblad Algemeen

wie is de beheerder