Veelgestelde vragen over de privacy van doelen

Wie kan een privédoel zien?

Alleen de doeleigenaar en medewerkers kunnen een privédoel zien.

Wie kan een privédoel bewerken?

Er is momenteel geen toegangscontrole voor doelen, dus iedere gebruiker die een doel (openbaar of privé) kan zien, kan het bewerken.

Als ik geen eigenaar of medewerker ben van een openbaar doel en ik maak het privé, verlies ik dan toegang?

In dit geval wordt u toegevoegd als medewerker wanneer u het doel privé maakt. Als u uzelf verwijdert als medewerker, verliest u toegang tot het doel en moet u opnieuw worden toegevoegd door de eigenaar of een medewerker om weer toegang te krijgen.

Hoe verwijder ik mezelf van een privédoel?

Om uzelf te verwijderen, verwijdert u zich eerst uit het eigenaarsveld (indien van toepassing). Daarna verwijdert u uzelf als medewerker.

Eenmaal verwijderd uit een privédoel, moet u de eigenaar of een medewerker vragen om u opnieuw toe te voegen.

Hoe krijg ik opnieuw toegang tot een privédoel?

Vraag de eigenaar of een medewerker om u opnieuw toe te voegen.

Hoe ziet een privédoel eruit voor een gebruiker die er geen toegang toe heeft?

Als u geen toegang hebt tot het doel, zult u het niet kunnen zien in doelen. Het verschijnt niet in de lijstweergave, op de detailpagina van het doel (als subdoel of als bovenliggend doel), of op de voortgangspagina van een project of portfolio.

Het wordt niet meegeteld voor het aantal subdoelen van een bovenliggend doel. U zult het ook niet kunnen vinden in de zoekopdracht. Als een link in een taak of reactie verschijnt, ziet u alleen "Privélink" als de naam van de link. Als u de URL erin plakt, krijgt u een scherm met "Toegang geweigerd" te zien.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet

Asana werkt niet met de internetbrowser die u momenteel gebruikt. Registreer in plaats hiervan met één van de volgende ondersteunde browsers.

Kies uw taal

Het selecteren van een taal wijzigt de taal en/of inhoud op asana.com