Veelgestelde vragen over doelen

Hoeveel doelen kunnen er worden gekoppeld aan één portfolio?

Er kunnen maximaal 10 doelen worden gekoppeld aan één portfolio.

Hoeveel projecten of portfolio's kunnen aan een doel worden gekoppeld?

Er kunnen 10 projecten of portfolio's worden gekoppeld aan één doel.

Ja, doelen zijn op te sporen via de zoekbalk. U dient een abonnement op Business-niveau te hebben om op doelen te kunnen zoeken.

Wat voor typen meldingen ontvang ik voor mijn doelen?

Wanneer meldingen worden getriggerd ontvangt u ze in uw Asana-inbox, op uw mobiele telefoon en via e-mail.

Doeleigenaren ontvangen een melding wanneer:

  • U als een eigenaar bent toegevoegd
  • U als een eigenaar bent verwijderd
  • De vervaldatum is gewijzigd
  • U als medewerker bent toegevoegd
  • De status van het doel is gewijzigd

Medewerkers ontvangen een melding wanneer:

  • U als medewerker bent toegevoegd
  • De status van het doel is gewijzigd

Teamleden ontvangen geen meldingen, tenzij ze zijn toegevoegd als eigenaar of als medewerker. Iedereen die updates over doelen wil ontvangen, moet worden toegevoegd als medewerker.

Als u degene bent die de wijziging heeft uitgevoerd die een melding triggert, ontvangt u geen melding.

Zijn doelen toegankelijk op Android- of IOS-apparaten?

Ja, doelen zijn beschikbaar in een alleen-bekijken modus op Android- en IOS-apparaten. Alleen bekijken betekent dat de doelen niet bewerkt of gewijzigd kunnen worden in de mobiele versie van Asana. Om een doel te bewerken of te wijzigen, moet u de computerversie van Asana gebruiken.

Ik heb geen Asana Business, kan ik toegang krijgen tot doelen?

Niet-Business-gebruikers hebben geen toegang tot doelen, maar ze kunnen wel worden toegevoegd als eigenaar of medewerker.

Doelen in werkruimtes

Doelen zijn ook beschikbaar voor werkruimtes die Asana Business hebben. Omdat werkruimtes als één team werken, is er geen mogelijkheid om vanuit de lijstweergave van uw doel tussen meerdere teams te schakelen. Alle doelen zullen worden toegevoegd op het niveau van de werkruimte.

Als u het team in de lijstweergave van uw doel uit uw doel verwijdert, kunt u het eenvoudig terugvinden met de zoekbalk.

Wat gebeurt er als ik een team verwijder waaronder mijn doelen waren geplaatst?

Het verwijderen van het team verwijdert de doelen niet omdat doelen zijn ondergebracht op het niveau van de organisatie. Dit betekent dat als u uw team verwijdert, u nog altijd met de zoekbalk naar uw doelen kunt zoeken.

Het wordt echter aanbevolen om alle doelen die aan het team zijn toegewezen voordat ze worden verwijderd opnieuw toe te wijzen aan een ander passend team. Dit stelt u in staat om de doelen te filteren met behulp van het nieuw toegewezen team. Dit maakt het navigeren gemakkelijker.

Wie kan de missieverklaring van het bedrijf toevoegen of bewerken?

De missieverklaring van het bedrijf toevoegen of deze bewerken kan alleen worden gedaan door de beheerders van de organisatie. Daartoe behoren superbeheerders, afdelingsbeheerders en werkruimtebeheerders, maar niet de factureringsbeheerders van de teams.

Hoe kan ik de missieverklaring van het bedrijf toevoegen of bewerken?

Als u een beheerder van de organisatie bent, kunt u dit doen door naar de sectie Doelen in uw zijbalk te navigeren en daar op het tabblad Bedrijf te klikken.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet

Asana werkt niet met de internetbrowser die u momenteel gebruikt. Registreer in plaats hiervan met één van de volgende ondersteunde browsers.