Uitschakelen van bestandsbijlagen

De mogelijkheid om bestandsbijlagen uit te schakelen is een Enterprise-functie.

Overview

Met de functie voor het uitschakelen van bestandsbijlagen kunnen beheerders ervoor zorgen dat Asana-implementaties in hun hele organisatie voldoen aan alle beveiligings- en consistentie-eisen met betrekking tot het blokkeren van bestandsbijlagen die beperkt zijn volgens het beveiligingsbeleid en de voorkeursintegraties van hun bedrijf.

Deze functie geeft betere controle op domeinniveau, om een strikt upload-beleid te kunnen voeren, in overeenstemming met de organisatorische eisen.

IT-beheerders hebben ook een snelle manier om één of meer of alle "Computer", "Dropbox", "Google Drive", "Box" en "Onedrive / Sharepoint"-uploadbronnen in of uit te schakelen, volgens het IT-beveiligingsbeleid van hun bedrijf, en dat laten toepassen op alle oppervlakten van Asana producten waar bijlagen kunnen worden toegevoegd.

Toegang tot uw opties voor bestandsbijlagen

Beheerders hebben toegang tot hun opties voor bestandsbijlagen via het tabblad Beveiliging van hun Beheerdersconsole.

Wanneer u het tabblad Beveiliging hebt geopend, gaat u naar beneden naar Aanvullende instellingen en klikt u vervolgens op Bestandsbijlage-opties.

Bestandsbijlage-opties

De standaardinstelling is dat alle bijlagen ingeschakeld.

Bestandsbijlage-opties 2

In het volgende venster kunt u uw voorkeuren voor bestandsbijlagen selecteren of deselecteren.

Selectie van "Bijlagen van alle apparaten toestaan" ongedaan maken

selectie van bijlagen ongedaan maken

Als u dit uitschakelt, worden de bijlagetypes op

• het web uitgeschakeld
  • mobile
  • API
  • kopiëren en plakken
  • Formulieren
  • slepen en neerzetten
  • e-mail doorsturen

Bijlagen van apps van derden uitschakelen

Selectie van bijlagen van derden ongedaan maken

De selectie van bijlagen uit apps van derden ongedaan maken, betekent dat de mogelijkheid om bijlagen uit Dropbox, Google Drive, Box en OneDrive/ SharePoint toe te voegen niet meer zal worden toegestaan.

U kunt zelf kiezen hoeveel u er van wilt toestaan.

Uitschakelen van alle bestandsbijlagen

Schakel alle bijlagetypen uit

Als u dit uitschakelt, worden de bijlagetypes op

• het web uitgechakeld
  • mobile
  • API
  • kopiëren en plakken
  • Formulieren
  • slepen en neerzetten
  • e-mail doorsturen
  • Ondersteunde apps van derden

Bijlagen uitschakelen op mobiele telefoons

Er wordt op de mobiele app bij bijlagen geen onderscheid gemaakt tussen uploads uit apps van derden en bijlagen van het apparaat Dat komt omdat alles eerst naar het apparaat gedownload wordt.

De enige manier om op mobiel uit te schakelen is door bijlagen van alle apparaten toestaan uit te schakelen.

bijlagen uitvinken

bestandsbijlagen uitschakelen op mobiele telefoons