Verificatie superbeheerder

Overzicht

Om de beveiliging en privacy van de gegevens van uw bedrijf binnen Asana te beschermen, vereisen we dat de eerste superbeheerder in een organisatie een verificatieproces doorloopt. Dit houdt in dat u moet aantonen dat u de DNS-records kunt wijzigen die zijn gekoppeld aan de domeinen gekoppeld aan de Asana-versie van uw bedrijf. We vragen u specifiek om een TXT-record toe te voegen. Dit doet u op een manier die geen invloed heeft op de werking van uw website, maar wel aantoont dat u de eigenaar bent.

In organisaties zal alleen de eerste gebruiker die superbeheerder wil worden dit verificatieproces moeten doorlopen. Die superbeheerder kan vervolgens extra superbeheerders toevoegen.

Bij gratis organisaties met betaalde afdelingen moet elke gebruiker die superbeheerder wil worden onafhankelijk de verificatie doorlopen.

De eerste superbeheerder toevoegen

de eerste superbeheerder toevoegen

Om de eerste superbeheerder aan uw organisatie toe te voegen, klikt u op de knop Superbeheerder toevoegen in de sectie Beheerderstoegang van uw pagina Beveiliging in de beheerdersconsole

Verificatie superbeheerder

de superbeheerder verifiëren

1. U ontvangt vervolgens van Asana via e-mail instructies zoals hierboven. Hierin wordt u gevraagd om een DNS TXT-record toe te voegen aan één van de domeinen die gekoppeld zijn aan de Asana van uw bedrijf. De e-mail van Asana geeft de stappen die u moet volgen.
  2. Zodra u de DNS-records hebt bijgewerkt, moet u wachten tot de wijzigingen zichtbaar worden. Dit kan tot 48 uur duren, maar gebeurt vaak sneller.
  3. Zodra de DNS-wijzigingen zichtbaar zijn, gebruikt u de link uit de e-mail die u hebt ontvangen om terug te keren naar de beheerdersconsole. Open de sectie Beheerderstoegang van de pagina Beveiliging opnieuw en klik vervolgens op Verificatie controleren.
  4. Als het u is gelukt de DNS-records bij te werken, wordt u gepromoveerd tot superbeheerder.

Als het niet is gelukt, krijgt u een foutmelding te zien en een link naar onze ondersteuningspagina. Verificatiepogingen verlopen na een week.

Toestemmingen superbeheerder

U kunt meer te weten komen over de rollen en rechten van de beheerder en superbeheerder in ons artikel over beheerdersrollen.