Beheerdersaankondigingen

Beheerdersaankondigingen is beschikbaar voor alle Enterprise-klanten, met uitzondering van Enterprise-afdelingen.

Met beheerdersaankondigingen kunt u belangrijke mededelingen sturen naar leden in uw organisatie. Beheerders kunnen gemakkelijk aankondigingen maken en publiceren voor Asana-gebruikers in hun domein. Dit geeft de leden van uw organisatie duidelijkheid en zorgt ervoor dat ze bedrijfsbrede aankondigingen meekrijgen.

Beheerders in Enterprise-organisaties kunnen:

• Aankondigingen plannen met start- en einddatums
  • Hyperlinks en eenvoudige tekstopmaak toevoegen
  • De aankondiging voor de lancering controleren
  • Een reeds gelanceerde of geplande aankondiging annuleren of verwijderen

Een organisatiebrede aankondiging maken

De beheerdersconsole van de organisatie openen

De beheerdersconsole openen

De beheerdersconsole openen:

1. Klik op uw profielfoto.
  2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Beheerdersconsole.

Instellingen beheerdersconsole

Een beheerdersaankondiging maken:

1. Klik op het tabblad Instellingen.
  2. Klik op Beheerdersaankondiging.

Uw aankondiging configureren

De aankondiging configureren

Een nieuw aankondiging maken:

1. Schrijf de tekst van uw aankondiging. U kunt links opnemen en de tekst opmaken.
  2. Zet een vinkje in het vakje Knop opnemen in aankondiging om een knop in uw aankondiging op te nemen.
  3. Klik op Doorgaan.

Aankondigingen plannen met start- en einddatums

Een aankondiging plannen

Voor het plannen van uw aankondiging, klikt u op Datumbereik.

Start- en einddatum

Selecteer de start- en begindatums voor uw aankondiging en klik op Gereed.

Uw aankondiging controleren

Controleren

Nadat u uw aankondiging heeft gecontroleerd, klikt u op Aankondiging publiceren. De aankondiging zal een paar minuten later te zien zijn.

Beheerdersaankondigingen worden organisatiebreed verzonden. Aankondigingen kunnen niet naar geselecteerde teams of groepen worden verzonden.

Uw aankondigingen verwijderen

Verwijderen

Voor het verwijderen van een aankondiging gaat u terug naar de Beheerdersconsole en klikt u op het tabblad Instellingen. Klik op Beheerdersaankondiging en klik vervolgens op Aankondiging verwijderen.