Leden met beperkte toegang in teams

Voorheen was het zo dat als u mensen van buiten uw team aan een project in dat team toevoegde, ze niet getoond werden op de lijst met leden in de instellingen van het team en als teamgast deelnamen aan uw team. Dit was het gevolg van een telfout van onze kant. Nu verschijnen diegenen die geen toegang hebben tot alle projecten binnen uw team als Leden met beperkte toegang op het tabblad Instellingen van uw team of werkruimte.

Leden met beperkte toegang kunnen de projecten en taken zien waaraan ze zijn toegevoegd, maar niet de gesprekken of andere projecten in het team.

U zult rekening moeten houden met leden met beperkte toegang wanneer u beslist om te upgraden naar Asana Premium.

Als u deze leden met beperkte toegang wilt behouden, hoeft u niets te doen. Ons team zal ze automatisch meetellen met uw aantal seats en uw abonnement dienovereenkomstig aanpassen. Als u echter niet wilt dat deze leden met beperkte toegang meetellen voor uw teamtotaal, kunt u eenvoudig hun toestemmingen voor Asana intrekken.

Dit heeft tot gevolg dat ze uit de projecten worden verwijderd, en dat ze niet worden meegeteld voor het totale aantal seats. Hier kunt u lezen hoe u leden uit een project kunt verwijderen.

teaminstellingen leden

Voor toegang tot teamleden:

  • Beweeg met de muis over de teamnaam in uw zijbalk en klik op het tandwielpictogram dat verschijnt
  • Klik op Teaminstellingen bewerken

teaminstellingen leden

Navigeer naar het tabblad Leden en u ziet een lijst met leden met volledige toegang en leden met beperkte toegang. Als u een teamlid met volledige toegang bent, kunt u volledige teamtoegang verlenen aan leden met beperkte toegang op de lijst.

Mensen toevoegen als taakvolger of verantwoordelijke leidt er niet toe dat ze worden toegevoegd aan de lijst met leden van het team.

Beperkte toegang in werkruimtes

Voorheen was het zo dat als u iemand uitnodigde voor uw werkruimte, u de optie Als gast uitnodigen had. Nu nodigt u mensen uit en kiest u ervoor Beperkte toegang te geven. Navigeer vanuit uw profiel in de bovenbalk naar de instellingen van uw werkplek en klik op het tabblad Leden, op dezelfde manier als in een team om leden te bekijken en uit te nodigen.

Werkruimte-instellingen leden

Als u een volledig lid van een werkruimte bent kunt u nog altijd met uw muis over de naam van de persoon in de ledenlijst bewegen om van een lid met beperkte toegang een volledig lid van de werkruimte te maken.

Werkplekken functioneren als enkelvoudige teams. U vindt er hier meer informatie over.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet

Asana werkt niet met de internetbrowser die u momenteel gebruikt. Registreer in plaats hiervan met één van de volgende ondersteunde browsers.