Vandaag-widget voor iOS14

De Taken voor vandaag-widget voor Asana iOS14 geeft in één oogopslag toegang tot dringend werk in Asana.

Met het unieke startscherm kunt u gemakkelijk en moeiteloos taken bekijken die vandaag moeten worden uitgevoerd en op de hoogte blijven van het werk dat er het meest toe doet.

De iOS14-widget Taken voor vandaag is compatibel met Asana iOS 8.40 en hoger. Ga naar de app store om de Asana-app te downloaden of uw huidige versie bij te werken.

De vandaag-widget toevoegen

Om de vandaag-widget toe te voegen, houdt u een leeg gebied op uw beginscherm ingedrukt, totdat de apps bewegen. Tik dan op het plus-pictogram dat rechtsboven op uw scherm verschijnt.

vandaag-widget toevoegen 1

Vervolgens typt u Asana in de zoekopdracht en kiest het uit het keuzemenu.

vandaag-widget toevoegen 2

Selecteer vervolgens Widget toevoegen.

vandaag-widget toevoegen 3

Uw widget weergeven of bewerken

Nadat u uw widget hebt toegevoegd, verschijnt deze op uw startscherm. Van daaruit krijgt u een gemakkelijk overzicht van uw taken die vandaag moeten worden uitgevoerd.

vandaag-widget weergeven 1

Tik op de widget om uw taken te bekijken of te bewerken, of markeer ze als voltooid.

vandaag-widget weergeven 2