Taken op iOS

Een taak maken

maken

Bij het maken van een taak kun je:

1. Tikken op de knop Snel toevoegen
  2. Tikken op jet uitbreidingspictogram
  3. Een taaktitel, verantwoordelijke en vervaldatum toevoegen
  4. Een beschrijving toevoegen, de taak toevoegen aan een project, of een subtaak toevoegen
  5. Medewerkers toevoegen
  6. Tikken op Maken als je alle gegevens hebt toegevoegd

De details van een taak bekijken en bewerken

bewerken

1. Tik op een taak om de details te bekijken
  2. Markeer een taak als voltooid, vind een taak leuk, voeg een subtaak toe of krijg toegang tot extra opties
  3. Voeg een afbeelding toe, voeg een bestand bij of @vermeld iemand
  4. Voeg taakmedewerkers toe

Waarderingsstickers

Waarderingsstickers zijn een manier om gebruikers te stimuleren om samen aan taken te werken. Deze stickers zijn een geweldige manier om erkenning te geven voor dingen zoals mijlpalen, voltooide taken en statusupdates, erkenning te tonen en complimenten te geven aan teamgenoten en medewerkers.

stickers

1. Je kunt waarderingsstickers openen door in het reactieveld van taken, statusupdates, enz., te klikken op het pictogram voor Waarderingen
  2. De stickers verschijnen uitgelijnd met andere reacties, updates en vragen