Taken op iOS

Een taak maken

maken

Wanneer u een taak maakt, krijgt u de volgende opties:

1. Tik op de knop Snel toevoegen
  2. Tik op het uitbreidingspictogram
  3. Voeg een taaktitel, verantwoordelijke en vervaldatum toe
  4. Voeg een beschrijving toe, voeg de taak toe aan een project of voeg een subtaak toe
  5. Voeg volgers toe
  6. Tik op Maken zodra u alle details hebt toegevoegd

De details van een taak bekijken en bewerken

bewerken

1. Tik op een taak om de details te bekijken
  2. Markeer een taak als voltooid, vind een taak leuk, voeg een subtaak toe of krijg toegang tot extra opties
  3. Voeg een afbeelding toe, voeg een bestand bij of @vermeld iemand
  4. Voeg een taakvolger toe

Waarderingsstickers

Waarderingsstickers zijn een manier om gebruikers te stimuleren om samen aan taken te werken. De sticker zijn geanimeerde en geïllustreerde karakteriseringen die gebruikers kunnen toevoegen via de waarderingspictogramkiezer. Deze stickers zijn een geweldige manier om voor van alles, van mijlpalen tot voltooide taken en statusupdates, erkenning te tonen en complimenten te geven aan teamgenoten en medewerkers.

stickers

1. U kunt waarderingsstickers openen door in het reactieveld van taken, statusupdates, enz., te klikken op het pictogram voor Waarderingen
  2. De stickers verschijnen uitgelijnd met andere reacties, updates en vragen