Lijsten in iOS

Tik op het vierkante lijstpictogram rechtsonder in de app om toegang te krijgen tot projectsprojects, starsstars of recentsrecents in de werkruimte of organisatie die u bekijkt.

Tik op een lijst in deze weergave om de bijbehorende taken te bekijken.

Favorieten

Op het tabblad Favorieten ziet u een lijst met al uw starsstars boven uw recentsrecents.

Alle projecten bekijken

Tik op het tabblad Alle om alle projecten in uw werkruimte of organisatie te bekijken.

In organisaties is de lijst Alles georganiseerd op teams. Alleen teams waar u toegang toe heeft zullen in deze lijst verschijnen.

Projectleden toevoegen

Projectleden toevoegen

Om iemand aan een project in uw werkruimte of organisatie toe te voegen, opent u een project en tikt u op het informatiepictogram.

tik + pictogram

Hier tikt u op de + knop naast de ledenlijst.

Voer een naam in

Tenslotte typt u de naam van de persoon die u wilt toevoegen in het veld Naam in.

Projectagenda

iOS-projectacties

Tik op de naam van het item dat u aan het bekijken bent, direct onder de projectnaam. Als u bijvoorbeeld de takenlijst in uw project aan het bekijken bent, verschijnt dit item als Takenlijst. Vanaf dit menu kunt u de takenlijst, de agenda, de gesprekken, de ledenlijst en de projectnaam en -beschrijving bekijken.

iOS-projectagenda

Selecteer Agenda uit de lijst om uw projectagenda te bekijken.

Teampagina's

U kunt elk team in uw organisatie opzoeken door de naam van het team in te voeren met de zoekfunctie rechtsonder op uw scherm.

Team bewerken

Vanaf het scherm Teampagina kunt u:

1. De teambeschrijving wijzigen door op het driepunten-pictogram te tikken en vervolgens op Team bewerken
  2. Nieuwe teamleden toevoegen
  3. Teamgesprekken bekijken en maken
  4. Projecten binnen dit team bekijken en maken

Lijsten beheren en navigeren

Met de Asana iOS-app kunt u op verschillende manieren lijsten sorteren en beheren.

Lijsten sorteren

U kunt uw takenlijsten op verschillende parameters sorteren.

Uw takenlijst sorteren:

1. Veeg naar beneden om de vervolgkeuzelijst voor sorteren zichtbaar te maken
  2. Selecteer de door u gewenste sorteeroptie

Slepen en neerzetten

Om uw taken handmatig te ordenen, tik erop, houd ze vast en sleep ze vervolgens naar de juiste plaats.

Slepen en neerzetten is alleen mogelijk wanneer de lijst is gesorteerd op prioriteit.

Veeg om te voltooien

Veeg een taak naar links om deze te markeren completecomplete.

Als u de Vieringen-hack ingeschakeld hebt, ziet u misschien een narwal triomfantelijk over uw scherm schieten na het voltooien van een taak.

Taakdetails bekijken

Tik op de naam van een taak om de [details] van de taak te bekijken of te bewerken (/guide/help/ios/create#gl-task-details).