Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Als u zich registreert voor een Asana-account, moet u eerst uw emailadres verifiëren. Ga hiervoor naar de e-mail Voltooi uw registratie bij Asana die u hebt ontvangen van no-reply@asana.com en klik op E-mailadres verifiëren.

E-mail verifiëren

Indien u geen e-mail van ons ontvangen hebt om uw adres te verifiëren, volg dan deze stappen:

1. Controleer uw spam- of junkmailmap en zoek naar de onderwerpregel Voltooi uw registratie bij Asana.

2. Voer uw e-mailadres opnieuw in en kies dan Wachtwoord vergeten? om uw wachtwoord opnieuw in te stellen en op die manier toegang tot uw account te krijgen.

Het kan tien minuten duren voor de bevestigingsmail binnenkomt.