Asana-desktop-app

Overview

Asana voor Desktop plaatst Asana daar waar u het nodig heeft door het uit de zee van tabbladen te vissen en u te helpen uw werk moeiteloos vast te leggen. Doordat de app de afleiding uit de weg ruimt, komt u in de flow en kunt u uw werkomgeving beter controleren.

De computer-app van Asana is beschikbaar op zowel Mac als Windows (maar wordt niet ondersteund door Linux). De app kan hier worden gedownload. Alle acties en functies die beschikbaar zijn in de browserversie van Asana, zijn ook beschikbaar op de desktopversie.

Inloggen via de desktop-app

Zodra u de computer-app van Asana heeft gedownload kunt u erop inloggen met uw Asana-inloggegevens.

Open eerst de computerversie van Asana, voer uw e-mailadres in en meld u aan bij Asana.

inloggen 1

Vervolgens wordt u naar uw browser gebracht om uw inloggegevens te verifiëren.

inloggen 2

Klik ten slotte op Asana openen om Asana op uw desktop-app te openen.

inloggen 3

Meldingen van het besturingssysteem

De computer-app maakt gebruik van de meldingen van het besturingssysteem, als weerspiegeling van browsermeldingen qua functionaliteit.

Zodra u de computerversie van Asana geïnstalleerd hebt, wordt u gevraagd om toegangslinks in de computer-app te openen. U krijgt de mogelijkheid om eenmalig of altijd in Asana te openen, of om te annuleren en de link in uw browser te openen.

App-links

Maak u geen zorgen als u geen toegang hebt tot app-links op de computer-app. Deze functie wordt langzaam uitgerold en zou binnenkort voor alle computergebruikers beschikbaar moeten zijn.

Rechtsklik-functionaliteit

Rechtsklikken is gestroomlijnd om alleen Asana-toepassingen te omvatten.

rechtsklikken

Bovenste balk en geschiedenis

De bovenste balk van uw computer-app is meer gericht op een aantal belangrijke navigatie-acties. Met de functie Geschiedenis hebt u ook toegang tot uw 15 meest recente pagina's.

Bovenste balk en geschiedenis