Betalingen in de valuta MXN en BRL

Klanten in Brazilië en Mexico kunnen in hun lokale valuta upgraden naar Premium en Business wanneer ze met een creditcard of PayPal betalen.

uw abonnement kiezen usd

uw abonnement kiezen brl

Upgraden in uw lokale valuta

upgraden in lokale valuta

Upgraden in uw lokale valuta:

  1. Klik op de knop Upgraden rechts van de bovenste balk

Uw abonnement kiezen

plan kiezen

Selecteer of u wilt upgraden naar een Premium- of Business-abonnement.

Als u op dit moment in USD betaalt en graag wilt overstappen naar MXN of BRL, kunt u voor hulp contact opnemen met ons ondersteuningsteam.

Sorry, we ondersteunen deze browser niet

Asana werkt niet met de internetbrowser die u momenteel gebruikt. Registreer in plaats hiervan met één van de volgende ondersteunde browsers.