Meerdere selecteren

multi-select

Multi-select is een eenvoudige en efficiënte manier om voor meerdere acties tegelijk een actie uit te voeren.

Gebruik een van de volgende methodes om meerdere taken uit een List ViewList View in het main panemain pane te selecteren:

Klikken + Shift + Klikken

• Klik op de eerste taak van uw gewenste selectie
  • Houd de 'shift'-toets op uw toetsenbord ingedrukt
  • Klik op de laatste taak van uw gewenste selectie

Klikken + Shift + Pijlen

• Klik op de eerste taak van uw gewenste selectie
  • Houd de 'shift'-toets op uw toetsenbord ingedrukt
  • Gebruik de pijlen omhoog of omlaag om aangrenzende taken te selecteren

Klikken + Slepen

• Klik op de eerste taak van uw gewenste selectie
  • Sleep de muis naar de laatste taak van uw gewenste selectie

Ctrl/Cmd + Klikken (voor niet-aangrenzende taken)

• Houd de 'CTRL'- of '⌘'-toets van uw toetsenbord ingedrukt
  • Klik op elke gewenste taak

multi-select 2

Zodra u meerdere taken heeft geselecteerd en werkbalk verschijnt, kunt u:

1. Ze toevoegen aan een project of ze naar een andere sectie in een project verplaatsen
  2. De links van de taken kopiëren
  3. De taken verwijderen
  4. Toegang krijgen tot aanvullende taakopties

Zodra er meerdere taken zijn geselecteerd, kunt in één keer de verantwoordelijke, vervaldatum of aangepaste velden wijzigen.

multi-select 3

Wanneer u op het driepunten-pictogram klikt, kunt u:

1. Alle geselecteerde taken als completecomplete/niet-voltooid markeren
  2. Medewerkers aan alle geselecteerde taken toevoegen
  3. Alle taken als mijlpalen markeren
  4. Alle taken als goedkeuringen markeren
  5. Alle taken als Afhankelijk van markeren
  6. Dubbele taken samenvoegen

Onthoud dat u voor de meeste van de hierboven opgesomde acties sneltoetsen kunt gebruiken.

U kunt ook met slepen en neerzetten uw geselecteerde taken in het hoofdvenster naar een andere sectie in uw project te verplaatsen