Betalingsmethoden voor klanten die handmatig worden gefactureerd

Overzicht

Asana-klanten die handmatig worden gefactureerd kunnen een betalingsmethode toevoegen aan hun Asana-account. Deze functie biedt klanten flexibeler betalingsopties voor de toekomst en een veilige manier om betalingsmethoden aan hun Asana-account toe te voegen. Met deze functie kunnen ze onder meer openstaande facturen betalen en terugkerende betalingen instellen.

Om dit te doen, moet de Factureringsbeheerder van de Asana-account een betalingsmethode toevoegen.

Een betalingsmethode voor organisaties toevoegen

Volg de volgende stappen als je als Factureringsbeheerder een bankrekening aan je Asana-profiel wilt toevoegen.

bankrekening toevoegen

1. Om je bankrekening toe te voegen log je in op de beheerdersconsole van je Asana-account
  2. Navigeer naar het tabblad Facturering
  3. Selecteer de optie Een betalingsmethode toevoegen

methode selecteren

Nadat je je keuze hebt gemaakt, opent zich het vak met betalingsgegevens met de betalingsmethoden die van toepassing zijn op je locatie. Selecteer de door jou gewenste betalingsmethode, voer de verplichte informatie in en klik op Informatie bijwerken.

verkoop

Selecteer Contact opnemen met facturering of stuur een e-mail naar ar@asana.com om de betalingsmethode toe te voegen voor eenmalige of terugkerende betalingen.

Een betalingsmethode voor team-accounts toevoegen

Voor teamaccounts moet de factureringsbeheerder van de Asana-account het volgende doen:

bankrekening toevoegen

Login op je Asana-account en navigeer naar de factureringspagina van de Team-instellingen door op Facturering beheren te klikken

bankrekening toevoegen

1. Om een betalingsmethode aan je account toe te voegen, kies je "Een betalingsmethode toevoegen" op de factureringspagina
  2. Nadat je je keuze hebt gemaakt, opent zich het vak met betalingsinformatie met de betalingsmethoden die van toepassing zijn op je locatie. Selecteer de door jou gewenste betalingsmethode, voer de verplichte informatie in en klik op Informatie bijwerken
  3. Nadat je de stappen hebt gezet die vereist zijn voor de door jou gekozen betalingsmethode, klik je op bevestigen om de betalingsmethode toe te voegen aan je Asana-account
  4. Selecteer Contact opnemen met facturering of stuur een e-mail naar ar@asana.com om de toegevoegde betalingsmethode te gebruiken voor eenmalige of terugkerende betalingen.