Gegevens importeren van andere tools naar projecten in Asana

Verplaats uw workflow naar Asana met behulp van gegevens uit projecten in andere werkbeheertools.

Met de CSV-importeur kunt u projecten in Asana maken en bijwerken met informatie die opgeslagen is in CSV-bestanden die uit andere tools geëxporteerd zijn. U hoeft alleen maar een CSV-bestand met uw projectgegevens te downloaden en het dan in Asana te uploaden.

Nadat u uw gegevens in een CSV-bestand hebt gedownload, kunt u de kolommen in uw spreadsheet een naam geven die overeenkomt met de velden in Asana

Hoe importeer ik gegevens van monday.com naar een project in Asana?{#gl-monday}

CSV-importeur

scherm om tabel uit monday te importeren

U kunt de CSV-importeur gebruiken om gegevens naar projecten in Asana te verplaatsen door een CSV-bestand van monday.com te exporteren:

1. Klik op het menupictogram van een bord
  2. Kies de optie Exporteren naar Excel
  3. Open het bestand dat gedownload werd en sla het primaire blad op als CSV-bestand
  4. Gebruik de CSV-importeur om het aangemaakte CSV-bestand naar Asana te uploaden

De gegevens worden in Asana gekoppeld op basis van de namen van de kolommen in het CSV-bestand. U kunt specifieke gegevens koppelen met aangepaste velden als u een Premium-abonnement in Asana hebt.

Hoe importeer ik gegevens van Trello naar een project in Asana?

scherm om tabel uit Trello te exporteren

U kunt de CSV-importeur gebruiken om gegevens naar projecten in Asana te verplaatsen door een CSV-bestand uit Trello te exporteren, als u een Trello Business Class-abonnement hebt:

1. Klik op het bordmenu van een bord
  2. Onder Meer, kiest u de optie Afdrukken en exporteren
  3. Selecteer Exporteren als CSV
  4. Gebruik de CSV-importeur om het aangemaakte CSV-bestand naar Asana te uploaden

U kunt hulpmiddelen zoals de Export for Trello chrome-extensie gebruiken om een CSV-bestand te krijgen als u geen Trello Business Class abonnement hebt.

De gegevens zullen in Asana gekoppeld worden op basis van de namen van de kolommen in het CSV-bestand. U kunt specifieke gegevens koppelen met aangepaste velden als u een Premium-abonnement in Asana hebt.

Hoe importeer ik gegevens van Airtable naar een project in Asana?{#gl-airtable}

scherm om tabel uit Airtable te exporteren

U kunt de CSV-importeur gebruiken om gegevens naar projecten in Asana te verplaatsen door een CSV-bestand uit Airtable te exporteren:

1. Gebruik de rasterweergave van een basis om de menuknop weer te geven
  2. Klik op Download CSV
  3. Gebruik de CSV-importeur om het aangemaakte CSV-bestand naar Asana te uploaden

De gegevens zullen in Asana gekoppeld worden op basis van de namen van de kolommen in het CSV-bestand. U kunt specifieke gegevens koppelen met aangepaste velden als u een Premium-abonnement in Asana hebt.

Hoe importeer ik gegevens van Smartsheet naar een project in Asana?

scherm over tabel uit smartsheet exporteren

U kunt de CSV-importeur gebruiken om gegevens naar projecten in Asana te verplaatsen door een CSV-bestand uit Smartsheet te exporteren:

1. Klik op Bestand en selecteer Exporteren > Exporteren naar Microsoft Excel of Google Sheets
  2. Open het bestand dat gedownload is en sla het primaire blad op als CSV-bestand
  3. Gebruik de CSV-importeur om het gemaakte CSV-bestand naar Asana te uploaden

Voordat u het bestand exporteert, moet u ervoor zorgen dat het blad opgemaakt is met kolomkoppen en rijen met taken.

De gegevens worden in Asana gekoppeld op basis van de namen van de kolommen in het CSV-bestand. U kunt specifieke gegevens koppelen met aangepaste velden als u een Premium-abonnement in Asana hebt.

Hoe importeer ik gegevens van Wrike naar een project in Asana?{#gl-wrike}

scherm om tabel uit Wrike te exporteren

U kunt de CSV-importeur gebruiken om gegevens naar projecten in Asana te verplaatsen door een CSV-bestand uit Wrike te exporteren:

1. Kies in een projectmenu Export > Excel
  2. Open het bestand dat gedownload is en sla het primaire blad op als CSV-bestand
  3. Gebruik de CSV-importeur om het aangemaakte CSV-bestand naar Asana te uploaden

De gegevens worden in Asana gekoppeld op basis van de namen van de kolommen in het CSV-bestand. U kunt specifieke gegevens koppelen met aangepaste velden als u een Premium-abonnement in Asana hebt.

Hoe importeer ik gegevens van Google Sheets naar een project in Asana?

scherm om de tabel uit te voeren van Google Spreadsheets

U kunt de CSV-importeur gebruiken om gegevens naar projecten in Asana te verplaatsen door een CSV bestand uit Google Sheets te exporteren:

1. Klik op Bestand en kies Download > Komma-gescheiden waarden (.csv, huidig blad)
  2. Gebruik de [CSV-importeur] (https://asana.com/guide/help/api/csv-importer) om het aangemaakte CSV-bestand naar Asana te importeren.

De gegevens worden in Asana gekoppeld op basis van de namen van de kolommen in het CSV-bestand. U kunt specifieke gegevens koppelen met aangepaste velden als u een Premium-abonnement in Asana hebt.

Hoe importeer ik gegevens van ClickUp naar een project in Asana?

clickup

U kunt de CSV-importeur gebruiken om gegevens naar projecten in Asana te verplaatsen door een CSV-bestand uit ClickUp te exporteren:

1. Klik op het menupictogram
  2. Selecteer Weergave exporteren
  3. Selecteer CSV als bestandsformaat en klik op Downloaden
  4. Gebruik de CSV-importeur om het aangemaakte CSV-bestand naar Asana te uploaden

De gegevens worden in Asana in kaart gebracht op basis van de namen van de kolommen in het CSV-bestand. U kunt specifieke gegevens in kaart brengen met aangepaste velden als u een Premium-abonnement in Asana hebt.