Harvest en Asana

Je kunt nu Harvest in Asana gebruiken om de tijd bij te houden die je spendeert aan je taken.

Als u geen gebruik wilt maken van Harvest, kunt u misschien andere tijdregistratieopties overwegen. Bekijk onze aflevering over tijdregistratie van Asana gebruiken voor meer informatie over andere integraties.

Harvest voor personen

activeer harvest

Harvest activeren voor jezelf:

1. Klik op je profielfoto en selecteer Mijn instellingen...
  2. Navigeer naar het tabblad Apps
  3. Klik op Activeren

stopwatch

Je ziet nu een stopwatchpictogram in het [taakdetailvenster] van elke taak. Klik op de stopwatch om te beginnen met het bijhouden van je tijd voor deze taak via Harvest.

Als je nog niet bent ingelogd op Harvest, zal je gevraagd worden in te loggen zodra je klikt op het Harvest-pictogram (stopwatch) in het taakdetailvenster. Je kunt vervolgens kiezen welk Harvest-project en welke Harvest-taak je wilt koppelen aan de Asana-taak. Als je eerder Harvest hebt gebruikt voor deze taak, worden standaard de instellingen gebruikt die je eerder hebt gebruikt.

Harvest voor teams

Elk teamlid zal de optie hebben om Harvest in te schakelen voor het hele team

Harvest activeren voor je team:

1. Ga met de muis over de teamnaam in de zijbalk, klik op het driepunten-pictogram en selecteer Teaminstellingen

teaminstellingen

Vanuit Teaminstellingen:

1. Navigeer naar het tabblad Geavanceerd
  2. Vink het selectievakje Harvest inschakelen aan

Iedereen in je team zal een stopwatchpictogram zien in het taakdetailvenster van elke taak en kan klikken op het pictogram om de tijd die ze aan die taak spenderen bij te houden.

Harvest voor werkruimtes

beheerdersconsole

Om Harvest te activeren voor je werkruimte, ga je naar je beheerdersconsole en klik je eerst op het tabblad Instellingen en daarna op Harvest-integratie.

selectievakje aanvinken

Vink het selectievakje aan om de Harvest-integratie in te schakelen voor je werkruimte en klik op Klaar.

Iedereen in je werkruimte zal een stopwatchpictogram zien in het taakdetailvenster van elke taak en erop klikken om de tijd die ze aan die taak spenderen bij te houden.