Google Forms en Asana

Gebruik de integratie met Google Forms om de informatie uit webformulieren in uw projecten in Asana te trechteren.

Voorgestelde toepassingen

Verzamel informatie van mensen buiten uw bedrijf:

• Leg verkoopleads vast op uw website en beheer ze in Asana
  • Verzamel ondersteuningstickets van gebruikers
  • Verzamel bestellingen of aanvragen
  • Beheer en categoriseer een lijst met deelnemers aan een evenement
  • Gebruik formulieren op uw vacaturepagina en beheer toepassingen in Asana
  • Verzamel de namen van mensen die geïnteresseerd zijn in het uitvoeren van gebruikersonderzoek of beta-testen

Verzamel informatie uit uw team of bedrijf:

• Voer gestructureerde bug-details in voor het bijhouden van problemen of bugs
  • Verzamel gestructureerde gegevens van werknemers, zoals contactgegevens
  • Bouw een systeem voor het verzamelen van referenties van werknemers
  • Verzamel enquêteresultaten die openbaar zijn voor iedereen in uw team
  • Maak een ideeënbus voor uw team

Google Forms

Gebruik de e-mailintegratie van Asana om antwoorden van Google Forms naar uw projecten in Asana te sturen.

Installatie

Installeer de e-mailmeldingen voor Forms invoegtoepassing voor Google Forms.

formulieren instellen

Maak een nieuwe regel in Google Forms:

1. Klik op het puzzel-pictogram en selecteer E-mailmeldingen voor Forms
  2. Selecteer in het pop-upvenster E-mailmelding maken
  3. Vul de naam en het e-mailadres van de afzender in
  4. Vul het e-mailadres in voor uw project in Asana
  5. Klik op Doorgaan

Het e-mailadres van de afzender moet gekoppeld zijn aan een Asana-account die toegang heeft tot uw project.

Een e-mailsjabloon voor formulieren openen

Vanuit de invoegtoepassing voor Google Forms kunt u ook de e-mailsjabloon-designer onder de sjabloonsectie openen en zo uw eigen sjabloon maken.

e-mailsjabloon

E-mailsjabloon:

• Open vanuit Forms de e-mailsjabloon-ontwerper
  • Gebruikers kunnen vanuit het dialoogvenster dat als pop-up verschijnt de regel Onderwerp e-mail en het Hoofdtekst van e-mailbericht bewerken en een formulierveld toevoegen
  • Sla op om uw eigen sjabloon te maken

Gebruikers kunnen ook e-mailsjablonen maken voor meldingen.