Chrome & Asana

Als u Google Chrome gebruikt, downloadt u de Asana-extensie voor Chrome uit de Chrome Web Store om snel taken aan Asana toe te voegen terwijl u op andere sites surft.

klik op het chroom-pictogram

Wanneer de extensie is geïnstalleerd, klikt u op het Asana-logo in de rechterbovenhoek van uw Google Chrome-venster.

Chrome-extensieacties

Vanuit de extensie, kunt u het volgende doen:

1. Zoeken naar bestaande taken in Asana
  2. Selecteren welke werkruimte of organisatie de taak moet maken
  3. De taak AssignAssign
  4. De taak toevoegen aan een project
  5. Een taaknaam toevoegen
  6. Een task descriptiontask description invoeren
  7. Een due datedue date toevoegen
  8. De URL van de huidige pagina plakken in de task descriptiontask description
  9. De waarden van de bestaande aangepaste velden van een project bewerken
  10. Als u klaar bent, klikt u op Taak maken